Telefon: 06 20 503 6250 - Email: info@paragvari.hu

Kutatók éjszakája

Ágoston Mária

Nyolcadik évfolyamos diákjaink a Pécsi Tudományegyetem Szombathelyi Tagintézménye által szervezett rendezvényén vettek részt a "Kutatók éjszakája" program keretében. Szakszerű irányítással, interaktív módon ismerkedtek meg az ápolói, a mentőtiszti, a védőnői és a fogászati hivatás világával.

Népmese napja

paragvari.hu

A népmese napját első ízben 2005. szeptember 30-án -Benedek Elek születésnapján- rendezték meg. A nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé. Reggel mi is megemlékeztünk eme jeles napról, tanulóinknak az iskolarádión keresztül egy társuk mesélte el az "Almát szemétér' " című kárpátaljai népmesét, melyet az alábbi linkre kattintva bárki meghallgathat.

Skóciai utazás

paragvari.hu

Iskolánk 7. és 8. osztályos tanulói közül páran egy skóciai utazáson vesznek részt. A gyerekek és a kísérő pedagógusok tegnap indultak autóbusszal a nagy útra, írásunkkor még Hollandiában tartózkodnak, hamarosan kompon kelnek át a Brit-szigetekre. Ha újabb képeket kapunk, folyamatosan frissítjük galériánkat.

Továbbtanulás

paragvari.hu

Pályaválasztási segédlet a 8. osztályos tanulóknak.

Fonyódligeti Erzsébet-tábor

Ágoston Mária

A 8.z osztály és néhányuk testvére háromnapos "Őszi igazolt hiányzás" kiránduláson vett részt a fonyódligeti Erzsébet-táborban. A hangulatról és a programokról meséljen néhány kép...

Udvari fitness eszközök

paragvari.hu

A szülői közösség támogatásának köszönhetően a nyár folyamán újabb udvari sporteszközökkel gazdagodtunk. A gyerekek már az első tanítási napon birtokba is vették a sportpálya mögötti részen kialakított fitness parkot. Köszönjük!

Közösségi szolgálat

paragvari.hu

Kedves volt paragváris középiskolások!

Augusztus 29-én és 30-án 9 órától 12 óráig szeretettel fogadunk némi segítséget a tankönyvek szétosztása és adminisztrálása terén. Természetesen az elvégzett munkát igazoljuk. Segítségeteket előre is köszönjük!

Tankönyvosztás

paragvari.hu

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

A tankönyvek többsége megérkezett az iskolába. Tekintettel arra, hogy idén már mindenki térítés nélkül kapja a tankönyveket, azokat az első tanítási napon, szeptember 1-jén, pénteken fogjuk kiosztani. Az első és másodikos gyerekek szülei, ha szeretnék, a tanévnyitót követően már reggel elvihetik a tankönyveket.

Megújult honlap

paragvari.hu

Iskolánk új honlapja reszponzív design technikát alkalmazva készült el. A reszponzív design a weboldalnak egy olyan kialakítása, amely rugalmasan próbál alkalmazkodni a különböző böngészők képernyőjének méretéhez annak érdekében, hogy optimális megjelenést biztosítson a felhasználónak minden böngészésre alkalmas eszközön, legyen az desktop, laptop, mobil, vagy tablet. Reméljük, hogy az új kialakítás mindenki számára kényelmes böngészést biztosít majd a jövőben. Az elmúlt évek során készült tartalmak -átalakítás nélkül- továbbra is elérhetőek az oldal alján lévő "Archívum" linken keresztül.

3. évfolyam besorolása

paragvari.hu

A 2017/2018-as tanévben a 3. évfolyamba lépő tanulók osztályba sorolása.

Ingyenes cirkuszjegyek kitűnő tanulóinknak

paragvari.hu

A jegyek átvehetőek az iskola titkárságán. A programról szóló bővebb tájékoztatás és szülő/tanuló teendőivel kapcsolatos tudnivalók az alábbi linken találhatóak. Az utazó cirkuszok tekintetében a programhoz csatlakozott cirkuszok oldalain találhatóak bővebb információk.

Elérhetőségeink:

Paragvári Utcai Általános Iskola
9700, Szombathely, Paragvári u. 2.
OM-kód: 036614

Titkárság: 06 20 503 6250
Étkeztetés: 06 20 503 6414

Internet:

Email: info@paragvari.hu
Honlap: www.paragvari.hu