Telefon: 06 20 503 6250    Email: info@paragvari.hu

A napközi egy csodálatos hely!

  • Horváth Linda (6.b)
  • 2022. március 1.

A napközi egy csodálatos hely, ahol tanulunk és természetesen kikapcsolódhatunk egy kicsit.

A napközi sosem unalom.

Hogy miért?

A szabadban töltött közös idő a maradandó emlékek mesés helyszíne.

Az udvar a szabadtéri sportok, mint például a foci, kosárlabda, röplabda és szabadidős sportok színtere. A lányok gyakran fociznak a fiúkkal vagy éppen az évfolyamok egymás ellen.

Ez a napközis csapat, melyben vannak 6.e, 6.d, 6.b-sek, egy nagyon összetartó lelkes közösség.

Az ebédelésnél leülünk, eszünk, közben megbeszéljük a délelőtt eseményeit kivel mi történt.

Tanóra előtt van egy 6.e osztályos tanulónk, akinek a bizalma nem ismer lehetetlent, és X-FAKTORT tart kérésünkre.

Ő Zsömi, aki meglep bennünket egy fantasztikus produkcióval, amit mi mindig élvezünk és tapssal köszönünk meg. Fergetegesen jó a hangulat.

Tanórán rendkívül fontos a fegyelem, és a házi feladat megírása. Segítünk egymásnak a házi feladat megírásában, és itt van a mi csodabogarunk, humorosan mondva dr.prof. Miki, Ő mindenkinek segít mindenben a csoporton belül. Logikusan és türelmesen elmagyarázza a házi feladatot.

Remek dolog ez a napközi, büszke vagyok rá, hogy ide járhatok! Új barátokat szereztem, úgy érzem, itt mindenkire számíthatok, és megbízhatok bennük! Soha nem veszekszünk, nagyon jó a hangulat!

Csak ajánlani tudom nektek ezt a fantasztikus lehetőséget órák után. Több élményt, és barátokat szerezhettek és otthon a házi megírásával sem kell bajlódni.
Mindenkinek ajánlom: Horváth Linda (6.b)

(Aki nem hiszi, nézze meg a napközinkről készült fotókat!)

Ui.: az udvaron édes kis galambpárunk is van, szeretjük őket és „Ők” is szeretnek bennünk, szívesen tartózkodnak a mi iskolánk udvarán! Elneveztük őket Károlynak és Karolinának! 😊